top of page
Avanti Travel - Μητροπόλεως 13 - 3ος ορ. - 54624 - Θεσσαλονίκη
Tel 2310-275747
Emergency calls 7/24 - 6944 281101  
Email  info@avantitravel.gr

ΜΗΤΕ 0933Ε60000065000 

Special offer

24-30/08 , 8ήμερη

Πετάμε με Easyjet & Ryanair

11:50 από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο, άφιξη 13:15, και επιστροφή 12:10 από Εδιμβούργο για Λονδίνο και στις 16:55 για Θεσσαλονίκη με άφιξη 22:55

Κοιμόμαστε

Σε δίκλινα δωμάτια και με πρωινό σε μπουφέ, ως ακολούθως :
1η-2η νύχτα στo Λονδίνο (Holiday Inn London West 4*)

3η νύχτα στο Λίβερπουλ (BW The Richmond 4*)

4η νύχτα στη Γλασκώβη (Hilton Garden Inn 4*)

5η νύχτα στο Invernes (Mercure 4*)

6η-7η νύχτα στο Εδιμβούργο (Holiday Inn 4*)

Τι θα δούμε, τι θα κάνουμε.

  1. Άφιξη στο Λονδίνο, και ξεκινάμε για μια πρώτη επαφή με την πόλη. Στο πανοραμικό μας πέρασμα θα δούμε Westminster Palace, London Eye, Victoria, Marble Arch, Picadilly, και πολλά άλλα...  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ πάμε για μια βόλτα στον Τάμεση.

  2. Πρωινό και σήμερα η μέρα προβλέπει ...περπάτημα και shopping ! Για αυτούς βέβαια που η τέχνη και η ιστορία είναι πάνω απ'όλα, θα τους μεταφέρουμε σε κάποια από τα αναρίθμητα μουσεία της πόλης για κατ΄ιδίαν επίσκεψη. Για το βράδυ συνιστούμε ένα από τα πολύ όμορφα στέκια στη περιοχή του Chelsea. 

  3. Πρωινό και αφήνουμε το Λονδίνο πίσω μας κατευθυνόμενοι βόρεια. Σε λίγο θα βρεθούμε στην ξακουστή Οξφόρδη, και μετά από σύντομη επίσκεψη συνεχίζουμε προς το πολύβουο αλλά όμορφο Μπίρμιγχαμ. Μικρή ανάπαυλα και φεύγουμε για το τελικό προορισμό μας για σήμερα που είναι το γραφικό λιμάνι του Λίβερπουλ. Τακτοποίηση, βόλτα στην Echo Arena και ευκαιρία για μη μπύρα στη γενέτειρα των θρυλικών Beetles's.

  4. Πρωινό και μέσα από μια διαδρομή που όλο και ομορφαίνει θα φθάσουμε στη Γλασκώβη. Η μοντέρνα αυτή πόλη της Σκωτίας κρύβει μέσα της ένα άλλο χρώμα που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη. Κινηθείτε στο κέντρο της, θα σάς αρέσει. Πολλά τα ειδικού ενδιαφέροντος αξιοθέατα στη πόλη αλλά ο πεζόδρομος της Buchanan είναι όλα τα λεφτά !

  5. Πρωινό και σχεδόν άμεσα μπαίνουμε στον παρακείμενο εθνικό δρυμό (πάρκο) του Loch Lommond & Trossachs. Ατέλειωτο πράσινο και πανέμορφες λίμνες που διαρκώς παραπλέουμε θα μας φέρουν στον πρώτο κόμβο της διαδρομής μας, το Fort William. Ακολουθούμε την ακτογραμμή της λίμνης μέχρι το Fort Augustus, και φτάνουμε πια στο Urkuhart Castle, πιο γνωστό ως Πύργος του Λόχνες. Στην ομώνυμη λοιπόν λίμνη του γνωστού τέρατος ...που όμως κανείς ποτέ δεν είδε... θα φωτογραφηθούμε και θα συνεχίσουμε στην κοντινή αλλά κουκλίστικη κωμόπολη του Inverness. Τακτοποίηση και το βραδάκι πάμε μια βόλτα στο κέντρο της γραφικής αυτής πόλης πάνω στον ποταμό Ness. 

  6. Πρωινό και ξεκινάμε για το χωριό του γνωστού -και μη εξαιρετέου- Έλγιν... Σύντομη στάση και συνεχίζουμε για το όμοεφο Aberdeen, τελευταία μεγάλη πόλη στον βορρά του Ηνωμένου Βασιλείου (στο ύψος του Σουηδικού Γκέτεμποργκ...). Μικρή ανάπαυλα στο κέντρο και την παραλία της πόλης και συνεχίζουμε για το γραφικό Dundee,  στις όχθες του ποταμού Tay. Θα περάσουμε την εντυπωσιακή του γέφυρα για να διασχίσουμε όλη την καταπράσινη χερσόνησο που μας χωρίζει από την κορυφαία πόλη-πρωτεύουσα της Σκωτίας, Εδιμβούργο. Τακτοποίηση και πάμε για μια πρώτη επαφή με την εκπληκτική πόλη την νύχτα.

  7. Πρωινό και ώρα να απολαύσετε το Εδιμβούργο. Εκτός από το ομώνυμο κάστρο, το Leith, το Royal Mille και την εθνική πινακοθήκη της Σκωτίας, η πόλις βρίθει από στενάκια και σοκάκια που το καθένα έχει και το δικό του θρύλο... Σεργιάνι λοιπόν ατέλειωτο...γι αυτό ήρθαμε άλλωστε... Βραδιάζει όμως και εδώ πίνουν, τι άλλο,  ... μπύρα ! Στην υγειά σας. 

  8. Πρωινό, λίγος ελεύθερος χρόνος και πάμε για το αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε με ενδιάμεσο σταθμό για την πόλη μας.

Παροχές :
Aεροπορικά εισιτήρια με Easyjet & Ryanair μία χειραποσκευή και φόροι αεροδρομίων , 7 διαν/σεις στα αναφερόμενα (ή παρεμφερή ίδιας κατηγορίας) ξενοδοχεία, οδική μεταφορά με μοντέρνο 8-9 θέσεων minibus, συνοδός/οδηγός του γραφείου καθ'όλη τη διάρκεια, ΦΠΑ


Τιμές :
Κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : από €  1.217

Επιβάρυνση μονόκλινου          : από €   400

Προϋποθέσεις : 

Η εκδρομή πραγματοποιείται με συμμετοχή minimum 4 και maximum 8 ατόμων. Το "από" στις τιμές σημαίνει πως ισχύουν σήμερα (04/03/2018). Παρακαλούμε για επιβεβαώσή τους προ της εγγραφής σας στο πρόγραμμα. Δεν περιλαμβάνονται σε αυτές εκδηλώσεις προτεινόμενες ή προαιρετικές, τυχόν Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων και ό,τι μη αναφερόμενο στις παροχές. 

Please reload

bottom of page