top of page
Avanti Travel - Μητροπόλεως 13 - 3ος ορ. - 54624 - Θεσσαλονίκη
Tel 2310-275747
Emergency calls 7/24 - 6944 281101  
Email  info@avantitravel.gr

ΜΗΤΕ 0933Ε60000065000 

Special offer

04-09/08 , 6ήμερη

Κοστιέρα Αμαλφιτάνα

Σορρέντο - Κάπρι - Ποζιτάνο - Αμάλφι - Σαλέρνο - Πομπηία
Νάπολη - Ρώμη - Βατικανό

Πετάμε με Ryanair

09:55 από Θεσσαλονίκη για Τσιαμπίνο (Ρώμη), άφιξη 10:45, και επιστροφή 07:20 με άφιξη Θεσσαλονίκη 10:05

Κοιμόμαστε

Σε δίκλινα δωμάτια και με πρωινό σε μπουφέ, ως ακολούθως :
1η-2η-3η στο Σορέντο στο Johanna Park Hotel (4*)

4η-5η νύχτα στη Ρώμη στο Hotel Artis (4*)

Τι θα δούμε, τι θα κάνουμε.

  1. Άφιξη στo Τσιαμπίνο, επιβίβαση στο βανάκι μας, και σε 3 ώρες φθάνουμε στο Σορέντο. Τακτοποίηση και πάμε για μια πρώτη γνωριμία με την πανέμορφη αυτή πόλη του Ιταλικού νότου. Απο κατασκευής η πόλη είναι κάτι το ιδιαίτερο, άνετα χαρακτηρίζεται "πόλις-μπαλκόνι"... Εκπληκτική θέα απο ψηλά και παραλίες καθαρά τύπου...Καμπανίας. Ξεκινήστε με ενα δείπνο σε μια απο τις γραφικές ταβέρνες στα σοκάκια της πόλης ! 

  2. Πρωινό και ξεκινάμε για την ανατολική πλευρά της ακτής Αμαλφιτάνα ! Μέσα από μια μαγευτική διαδρομή θα φτάσουμε πρώτα στο γραφικό λιμανάκι του Ποζιτάνο και μετά από ένα καφεδάκι εδώ θα συνεχίσουμε για το περίφημο και ξακουστό Αμάλφι. Ώρα για χαλάρωση, βόλτα στα μαγαζάκια του και γεύμα κατ'ιδίαν σε όποια από τις ταβέρνες του σάς κάνει κέφι... Συνεχίζουμε για το κατά πολύ μεγαλύτερο Σαλέρνο. Επιστροφή στο Σορέντο (προτείνεται σιδηροδρομικά κυρίως για λόγους γραφικότητας και άνεσης)

  3. Πρωινό και ώρα να πάμε στο ξακουστό Κάπρι που βρίσκεται αντίκρυ μας σε απόσταση λιγότερη από 30'. Με τα λιλιπούτεια λεωφορεία τους θα ανέβουμε από την Μαρίνα στο Κάπρι και από εκεί προτείνουμε πριν οτιδήποτε άλλο να πάρετε το τελεφερίκ για το Ανακάπρι. Ξετρελαμένοι από τη θέα που κόβει την ανάσα, γυρίζουμε στο Κάπρι. Χαλάρωση, γεύμα κατά βούληση, shopping και γυρνάμε στη Μαρίνα για να πάρουμε το πλοίο της επιστροφής για το Σορέντο. Τελευταία νύχτα εδώ και προτείνουμε ένα ποτό σε κάποιο απο τα παραλιακά στέκια.

  4. Πρωινό και φεύγουμε για Πομπηία. Θα περιπλανηθούμε στην αρχαία -ακόμα υπό ανασκαφές- κατεστραμμένη πολιτεία και συνεχίζουμε για Νάπολη. Στη βόλτα μας εδώ θα πάρουμε μια γεύση για το τι σημαίνει πραγματικός Ιταλικός νότος... Βία Τολέντο, Καστέλ Νουόβο, Σαν Μαρτίνο, Καστέλ ντελ Οβο και τόσα άλλα συνθέτουν μια εικόνα σίγουρα πρωτόγνωρη για πολλούς. Φεύγουμε για Ρώμη, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πάμε για να γνωριστείτε πρώτα με τις πλατείες της Αιώνιας πόλης. Φοντάνα ντι Τρέβι, πιάτσα ντι Σπάνια, πιάτσα ντελ Πόπολο, πιάτσα Ρεμπούπλικα και πιάτσα Βενέτσια, θα είναι κάποια από τα απίστευτα όμορφα μέρη που θα δείτε σ' αυτήν τη μεγαλούπολη.

  5. Πρωινό και ξεκινάμε το γύρο πόλης με το βανάκι μας αλλά και με το πόδι καθώς μόνον έτσι απολαμβάνεται η Ρώμη... Ξεκινάμε από το Βατικανό με την τεράστια εκκλησία του Αγίου Πέτρου, το Κολοσσαίο, τους λόφους του Καπιτωλίου, Κιρινάλε και Αβεντίνο, συνεχίζουμε με Πάνθεον για να καταλήξουμε στην πιάτσα Ναβόνα. Λίγος χρόνος για shopping στη βία ντελ Κόρσο , δείπνο στη συνέχεια κατ' ιδίαν στο Τραστέβερε και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

  6. Πρωινό και χωρίς βιασύνη πάμε για το αεροδρόμιο για να πετάξουμε πίσω στην πατρίδα.  

Παροχές :
Aεροπορικά εισιτήρια με Ryanair, μία χειραποσκευή και φόροι αεροδρομίων , 5 διαν/σεις στα αναφερόμενα (ή παρεμφερή ίδιας κατηγορίας) ξενοδοχεία, οδική μεταφορά με μοντέρνο 8-9 θέσεων minibus, συνοδός/οδηγός του γραφείου καθ'όλη τη διάρκεια, ΦΠΑ


Τιμές :
Κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : από €  695
Επιβάρυνση μονόκλινου          : από €  200

Προϋποθέσεις : 

Η εκδρομή πραγματοποιείται με συμμετοχή minimum 4 και maximum 8 ατόμων. Το "από" στις τιμές σημαίνει πως ισχύουν σήμερα (04/03/2018). Παρακαλούμε για επιβεβαώσή τους προ της εγγραφής σας στο πρόγραμμα. Δεν περιλαμβάνονται σε αυτές εκδηλώσεις προτεινόμενες ή προαιρετικές, τυχόν Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων και ό,τι μη αναφερόμενο στις παροχές. 

Please reload

bottom of page