top of page
Avanti Travel - Μητροπόλεως 13 - 3ος ορ. - 54624 - Θεσσαλονίκη
Tel 2310-275747
Emergency calls 7/24 - 6944 281101  
Email  info@avantitravel.gr

ΜΗΤΕ 0933Ε60000065000 

Special offer

01-04/09 , 8ήμερη

Copenhagen - Oslo 
Norwegian Fjords

Malmoe - Goeteborg - Lillehammer
Geiranger - Trollstigen - Andalsnes
Atlantic Ocean Road
Kristiansund - Trondheim

Πετάμε με Ryanair & SAS

07:55 από Θεσσαλονίκη για Κοπεγχάγη, άφιξη 09:50, και επιστροφή 14:00 απο Τροντχαϊμ με άφιξη Θεσσαλονίκη 21:55

Κοιμόμαστε

Σε δίκλινα δωμάτια και με πρωινό σε μπουφέ, ως ακολούθως :
1η & 2η νύχτα στην Κοπεγχάγη (Scandic 4*)

3η & 4η νύχτα στο Όσλο (Scandic 4*)

5η νύχτα στα Fjords-Geiranger (Union 4*)  

6η νύχτα στα Fjords-Kristiansund (Scandic 4*)

7η νύχτα στα Fjords-Trondheim (Radisson Blu Royal Garden 4*)

Τι θα δούμε, τι θα κάνουμε.

  1. Άφιξη στην Κοπεγχάγη και η πρώτη επαφή μας με τη πόλη θα αρχίσει από το σήμα κατατεθέν της, την περίφημη Γοργόνα. Στη συνέχεια θα δούμε την εντυπωσιακή Όπερα και την εξίσου εντυπωσικαή Εθνική Βιβλιοθήκη, θα πάμε στό Slotsholmen όπου βρίσκεται και το παλάτι Christianborg, το Δημαρχείο, κλπ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ απολαύστε τη μπύρα σας στα κανάλια της πόλης. 

  2. Πρωινό και ξεκινάμε για τις εγκαταστάσεις της ιστορικής μπύρας Carlsberg, συνεχίζουμε με τον περίφημο πεζόδρομο Stroget για shopping και το απόγευμα ευκαιρία να απολαύσετε το περίφημο luna park Tivoli.  Το βράδυ θα σάς πάμε να σεργιανίσετε στην "αυτόνομη" περιοχή της Christiania, κάτι ξεχωριστό πράγματι που εντυπωσιάζει.    

  3. Πρωινό και αφού περάσουμε την εκπληκτική γέφυρα-τούνελ Oresund που θα μας φέρει στη Σουηδία, σύντομη επίσκεψη στο Μάλμοε και ανηφορίζουμε για το ξακουστό Γκέτεμποργκ. Λίγο αργότερα άφιξη στο Όσλο. Τακτοποίηση και πρώτη νυχτερινή γνωριμία με την πανέμορφη πόλη.

  4. Πρωινό και σήμερα θα χαρούμε την Νορβηγική πρωτεύουσα με την απαράμιλλη φύση, τα απίστευτα πάρκα της, το λιμάνι της και το γραφικό πανόραμα της. Μεταξύ άλλων θα δούμε το κάστρο Akershsus, το Βασιλικό Παλάτι, to πάρκο Frogner, το μουσείο των Vikings, και πολλά άλλα. Στη συνέχεια σάς προτείνουμε ένα δείπνο στα παραθαλάσσια ψαράδικα στέκια της πόλης.

  5. Πρωινό και ξεκινάμε για το Νορβηγικό βορά. Το Lillehammer, η πόλις των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων του 1994 θα σάς εντυπωσιάσει και πια από εδώ και πάνω μπαίνουμε στην εκπληκτική φύση της ενδοχώρας. Άφιξη στο περίφημο Geiranger, από το 2005 καταταγμένο στη λίστα αξιοθέατων φυσικής κληρονομιάς της Unesco.

  6. Πρωινό και μέσα από μια εκπληκτική διαδρομή ανάμεσα στα Fjords πάμε για το Trollstigen, ένα μέρος που κόβει την ανάσα με το φιδίσιο δρόμο του πάνω από το λιμανάκι του Andalsness. Με διαδοχικά μικρο-περάσματα με ferries από το ένα fjord στο άλλο θα φτάσουμε στη βραβευμένη από το 2005 γέφυρα του Δρόμου του Ατλαντικού. Λίγη χαλάρωση και φτάνουμε στο γραφικό Kristiansund. Βράδυ είναι αλλά και ...έχει και κλαμπάκια η μικρή αλλά όμορφη αυτή κωμόπολη. 

  7. Πρωινό και μέσα από φανταστική διαδρομή και πάντα ανάμεσα από fjords οδεύουμε για την σημαντικότερη πόλη της βόρειας Νορβηγίας, το Τρόντχαϊμ. Λίγο τα κανάλια, λίγο ο καθεδρικός του Nidaros, λίγο το παλιό Γεφλυρι, τελικά μένει κανείς έκθαμβος από την γραφική και γαλήνια αυτή κωμόπολη.

  8. Πρωινό, λίγος ελεύθερος χρόνος και πάμε για το αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε με ενδιάμεσο σταθμό για την πόλη μας.

Παροχές :
Aεροπορικά εισιτήρια με Ryanair και SAS, μία χειραποσκευή και φόροι αεροδρομίων , 7 διαν/σεις στα αναφερόμενα (ή παρεμφερή ίδιας κατηγορίας) ξενοδοχεία, οδική μεταφορά με μοντέρνο 8-9 θέσεων minibus, συνοδός/οδηγός του γραφείου καθ'όλη τη διάρκεια, ΦΠΑ


Τιμές : 
Κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : από €  1.385
Επιβάρυνση μονόκλινου          : από €    420

Προϋποθέσεις :

Η εκδρομή πραγματοποιείται με συμμετοχή minimum 4 και maximum 8 ατόμων. Το "από" στις τιμές σημαίνει πως ισχύουν σήμερα (07/03/2018). Παρακαλούμε για επιβεβαώσή τους προ της εγγραφής σας στο πρόγραμμα. Δεν περιλαμβάνονται σε αυτές εκδηλώσεις προτεινόμενες ή προαιρετικές, τυχόν Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων και ό,τι μη αναφερόμενο στις παροχές. 

Please reload

bottom of page