top of page
Avanti Travel - Μητροπόλεως 13 - 3ος ορ. - 54624 - Θεσσαλονίκη
Tel 2310-275747
Emergency calls 7/24 - 6944 281101  
Email  info@avantitravel.gr

ΜΗΤΕ 0933Ε60000065000 

Special offer

25/04-02/05
8ήμερη

Πετάμε με Ryanair

090:00 από Θεσσαλονίκη για Παρίσι, άφιξη 11:10, και επιστροφή 11:35 από Παρίσι με άφιξη Θεσσαλονίκη 15:25

Κοιμόμαστε

Σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, ήτοι :

1η-3η νύχτα στο Παρίσι (Ibis 3*)
4η-6η νύχτα στo Λονδίνο (Travelodge Battersea 3*)

7η  νύχτα στη Γάνδη (Holiday Inn Express 3*) ή σε παρεμφερές στην περιοχή μεταξύ Φλάνδρας-Βρυξελλών.

Τι θα δούμε, τι θα κάνουμε.

  1. 'Αφιξη στο αεροδρόμιο του Beauvais και άμεση αναχώρηση για Παρίσι. Ξεκινάμε την περιήγησή μας . Με το βανάκι μας και τον συνοδό μας θα δούμε τις Place Republique και Place de Bastille, τις 2 νησίδες του Σηκουάνα Ile de la Cite & Ile Saint Louis, και κατόπιν πάμε για Pantheon, Jardin du Luxembourg, Tour Eiffel, Trocadero, και πολλά άλλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, και μετα απο λίγη ξεκούραση πάμε για Paris by night στην περίφημη Montmartre. Χρόνος για δείπνο κατ' ιδίαν στην Place du Tertre κι ευκαιρία για ενα πορτραίτο απο τους υπαίθριους ζωγράφους. Στην επιστροφή μας θα δούμε πολλά απο τα φωτισμένα αξιοθέατα της πόλης.

  2. Πρωϊνό και στην επίσκεψη του Λούβρου που ακολουθεί θα δούμε μεταξύ άλλων την Αφροδίτη της Μήλου, το αέτωμα του Παρθενώνα, την Νίκη της Σαμοθράκης, την Τζοκόντα κι άλλα έργα Ιταλών και Γάλλων ζωφράφων. Συνεχίζουμε για τις Βερσαλλίες. Στο πανέμορφο αυτό προάστιο θα θαυμάσουμε το ομώνυμο κάστρο και τους κήπους του όπου γράφτηκαν σημαντικές σελίδες της Γαλλικής επανάστασης κι όχι μόνον. Επιστρέφουμε στο Παρίσι για μια επίσκεψη - κατ' ιδίαν - στον Πύργο του Αϊφελ. Για το βράδυ μάς περιμένουν - προαιρετικά - τα Bateaux Mouches και το Cartier Latin.

  3. Πρωινό και η μέρα σήμερα έχει διττό χαρακτήρα. Είτε για μια ολοήμερη επίσκεψη στα πάρκα της Disneyland Paris που βρίσκονται 32 χλμ. ανατολικά της πόλης όπου και οι μεγάλοι... ξαναγίνονται παιδιά, είτε για μια μέρα αφιερωμένη στο κέντρο της πόλης όπου θα επισκευθούμε την Παναγία των Παρισίων, τo Forum les Halles, την Opera Garnier και τέλος θα πάμε για ψώνια στην περίφημη Galerie Lafayette.

  4. Πρωινό και φεύγουμε για Αγγλία. Μέσω Calais και με χρήση του υπο την Μάγχη Eurotunnel άφιξη στο Λονδίνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μετά απο λίγη ξεκούραση πάμε με το βανάκι μας για μια πρώτη βραδυνή επαφή με την πόλη. Στο πανοραμικό μας πέρασμα θα δούμε Westminster Palace, Victoria, Marble Arch, Picadilly, και πολλά άλλα... 

  5. Πρωινό και σήμερα η μέρα προβλέπει ...περπάτημα και shopping ! Για αυτούς βέβαια που η τέχνη και η ιστορία είναι πάνω απ'όλα, θα τους μεταφέρουμε σε κάποια από τα αναρίθμητα μουσεία της πόλης για κατ΄ιδίαν επίσκεψη. Για το βράδυ συνιστούμε ένα από τα πολύ όμορφα στέκια στη περιοχή του Chelsea. 

  6. Πρωινό και αφήνουμε το Λονδίνο πίσω μας κατευθυνόμενοι βόρεια. Σε λίγο θα βρεθούμε στην ξακουστή Οξφόρδη, και μετά από σύντομη επίσκεψη συνεχίζουμε και πάλι με το πολύβουο City και τα αξιοθέατά του. Προτείνουμε επιτόπια επίσκεψη στο London Eye για μια πανοραμική εικόνα της πόλης. Το βράδυ πάμε για μια βόλτα στον Τάμεση.

  7. Νωρίς πρωινό και διασχίζοντας και πάλι την Μάγχη περνάμε σύντομα στο Βέλγιο για να δούμε την κοσμαγάπητη Bruges. Ειδυλλιακό μέρος στη δυτική Φλάνδρα προστατευόμενο απο την Unesco, γεμάτο κανάλια και γραφικά σοκάκια όπως άλλωστε και η κοντινή Ghent που θα επισκευθούμε στη συνέχεια. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του Βελγίου, τις όμορφες Βρυξέλλες, όπου στη σύντομη περιήγησή μας θα δούμε το Atomium, το Heysel, μερικές απο τις εγκαταστάσεις της ΕΕ και τέλος την Grande Place όπου καιρός είναι ίσως για ένα δείπνο κατ' ιδίαν σε κάποια απο τις γραφικές ταβέρνες της. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. 

  8. Νωρίς πρωινό, και φεύγουμε για το αεροδρόμιο του Beauvais από όπου θα πετάξουμε για την πόλη μας.

Παροχές :
Aεροπορικά εισιτήρια με Ryanair, μία χειραποσκευή, φόροι αεροδρομίων , 7 διαν/σεις στα αναφερόμενα (ή παρεμφερή ίδιας κατηγορίας) ξενοδοχεία, οδική μεταφορά με μοντέρνο 8-9 θέσεων minibus, διέλευση Μάγχης (δις) δια του Eurotunnel,  συνοδός/οδηγός του γραφείου καθ'όλη τη διάρκεια, ΦΠΑ


Τιμές :
Κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : από €  1.197

Επιβάρυνση μονόκλινου          : από €    330

Προϋποθέσεις : 

Η εκδρομή πραγματοποιείται με συμμετοχή minimum 4 και maximum 8 ατόμων. Το "από" στις τιμές σημαίνει πως ισχύουν σήμερα (04/10/2018). Παρακαλούμε για επιβεβαώσή τους προ της εγγραφής σας στο πρόγραμμα. Δεν περιλαμβάνονται σε αυτές εκδηλώσεις προτεινόμενες ή προαιρετικές, τυχόν Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων, αστικές μετακινήσεις και οτιδήποτε μη αναφερόμενο στις παροχές. Η φορά του προγράμματος, οι επιμέρους λεπτομέρειες του καθώς και τα ονόματα των ξενοδοχείων (όχι η κατηγορία) οριστικοποιούνται δια του τελικού αναλυτικού προγράμματος που κοινοποιείται 3 μέρες προ της αναχωρήσεως,  

Please reload

bottom of page