top of page
Avanti Travel - Μητροπόλεως 13 - 3ος ορ. - 54624 - Θεσσαλονίκη
Tel 2310-275747
Emergency calls 7/24 - 6944 281101  
Email  info@avantitravel.gr

ΜΗΤΕ 0933Ε60000065000 

Special offer

14-21/08 , 7ήμερη

Πετάμε με Ryanair

16:25 από Θεσσαλονίκη για Φρανκφούρτη (Hahn), άφιξη 1815, και επιστροφή 07:10 απο Baden-Baden με άφιξη Θεσσαλονίκη 10:35

Κοιμόμαστε

Σε δίκλινα δωμάτια και με πρωινό σε μπουφέ, ως ακολούθως :
1η νύχτα στο Στρασβούργο στο Hilton (4*)

2η νύχτα στο Λιβίνιο στο Posta (4*)

3η νύχτα Κόμο στο Le due Corti (4*)

4η νύχτα στη Στρέσα στο  Astoria (4*)

5η νύχτα στο Κολμάρ στο La Rose d'Argent (4*)

6η νύχτα στο Μπάντεν-Μπάντεν στο Leonardo Royal (4*)

Τι θα δούμε, τι θα κάνουμε.

  1. Άφιξη στo Χάν (125 χλμ. απο Φρανκφούρτη), επιβίβαση στο βανάκι μας, και σε 2,30' φθάνουμε στο Στρασβούργο. Τακτοποίηση και πάμε για μια βόλτα στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Αλσατιας. Έδρα παρα πολλών οργανισμών της ΕΕ, εντυπωσιάζει πραγματικά με τη φύση αλλά και ο,τι χτίστηκε πάνω της...

  2. Πρωινό και ξεκινάμε ανατολικά για την όμορφη Κοσταντζ με την ομώνυμη λίμνη της, την περιοχή του Σεν Γκάλεν και το πασίγνωστοπια Λίχτενσταϊν. Θα δούμε την πρωτεύουσα του λιλιπούτειου κρατιδίου Βαντούζ και πάμε να σκαρφαλώσουμε στην Αλική ενδοχώρα. Πρώτος μας σταθμός η πόλις του διεθνούς jet set, το γνωστό Νταβός. Απολάυστε το...  Συνεχίζουμε μπαίνοντας με το βανάκι μας στο Αλπικό τραίνο για να βγούμε 70 χλμ πιο νότια στο γραφικό Λιβίνιο όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

  3. Πρωινό και μέσα απο μια 3ωρη Αλπική διαδρομή 140 χλμ. πάμε πρωτα στο Μπόρμιο και ξαναμπαίνουμε Ελβετία για να έρθουμε στο ξακουστό Σεν Μόριτζ. Απολαύστε την ομώνυμη λίμνη αλλά και το πιο ξακουστό Ευρωπαϊκό θέρετρο... Φεύγουμε και πάλι νότια για να συναντήσουμε 60 χλμ παρακάτω την απίστευτης ομορφιάς λίμνη του Κόμο. Παραπλέουμε τη λίμνη, πάμε με το καραβάκι στο κουκλίστικο Μπελάτζιο και το απόγευμα φτάνουμε στην ομώνυμη πανέμορφη πόλη.

  4. Πρωινό και αφού ανέβουμε με το τελεφερίκ για να θαυμάσουμε την όλη περιοχή απο ψηλά, φεύγουμε για τα σημερινά  130 χλμ για να δούμε πρώτα την κλασική ομορφιά που ακούει στο όνομα Λουγκάνο, και μετά βγαίνουμε στη λίμνη Ματζιόρε όπου παραπλέοντας την φτάνουμε στο νότιο άκρο της, στην εκπληκτική Στρέζα. Στο υπέροχο αυτό θέρετρο θα μείνουμε για βράδυ.

  5. Πρωινό και συνεχίζουμε τον γύρο της λίμνης Ματζιόρε με πρώτο σταθμό την Βερμπάνια, ακολουθεί το Κανόμπιο και φτάνουμε στο γνωστό Λοκάρνο. Λίγη χαλάρωση και πάμε βόρεια για την πανέμορφη Λουκέρνη. Βόλτα στη γραφική λίμνη της με το ξύλινο γεφύρι και συνεχίζουμε για την ωραιότερη πόλη του ταξιδιού, το Γαλλικό Κολμάρ ! Πρώτη γνωριμία με την πόλη και τη λίμνη της, διανυκτέρευση.

  6. Πρωινό και για σήμερα αφού δούμε το ξακουστό μουσείο αυτοκινήτων σας προτείνουμε να κινηθείτε σε χαλαρούς ρυθμούς στην αγορά και τα κανάλια της εκπληκτικής αυτής πόλης. Ξεκινάμε για βόρεια και πάλι για να φτάσουμε στο πασίγνωστο Μπαντεν-Μπάντεν όπου και θα διανυκτερεύσουμε. 

  7. Νωρίς το πρωι ξεκινάμε για το κοντινό αεροδρόμιο για να πετάξουμε πίσω στην πατρίδα.

Παροχές :
Aεροπορικά εισιτήρια με Ryanair, μία χειραποσκευή και φόροι αεροδρομίων , 6 διαν/σεις στα αναφερόμενα (ή παρεμφερή ίδιας κατηγορίας) ξενοδοχεία, οδική μεταφορά με μοντέρνο 8-9 θέσεων minibus, συνοδός/οδηγός του γραφείου καθ'όλη τη διάρκεια, ΦΠΑ


Τιμές :
Κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο : από €   980
Επιβάρυνση μονόκλινου          : από €   300

Προϋποθέσεις : 

Η εκδρομή πραγματοποιείται με συμμετοχή minimum 4 και maximum 8 ατόμων. Το "από" στις τιμές σημαίνει πως ισχύουν σήμερα (04/03/2018). Παρακαλούμε για επιβεβαώσή τους προ της εγγραφής σας στο πρόγραμμα. Δεν περιλαμβάνονται σε αυτές εκδηλώσεις προτεινόμενες ή προαιρετικές, τυχόν Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων και ό,τι μη αναφερόμενο στις παροχές. 

Please reload

bottom of page